Over
INVESTSTONE

INVESTEREN EN MEER

Bij Investstone geniet u van een unieke combinatie aan jonge dynamiek en jarenlange expertise binnen verschillende deeldomeinen van het investeringsvastgoed.

DOOR INVESTEERDERS
VOOR INVESTEERDERS

MISSIE

Wij willen vastgoed op de markt aanbieden dat eenvoudig te begrijpen is, zonder geheimen voor de kopers en tegen een nettorendement dat hoger ligt dan 3%. We streven ernaar klanten zo goed mogelijk te helpen in hun zoektocht naar een betaalbare investering binnen een sterk veranderende vastgoedmarkt.

Door een uniek aanbod aan diverse services laten we onze klanten op lange termijn genieten met een gerust hart van hun huurinkomsten en de waardevastheid van hun vermogen.

Investstone is een bedrijf dat ontstaan is door investeerders, voor investeerders.
Bij ons investeert u niet alleen in bakstenen, maar ook in de aanwezige kennis.

VISIE

Investstone wil als een one-stop-shop fungeren binnen een sterk veranderende vastgoedmarkt. U krijgt bij ons als klant een oplossing op al uw vragen, zonder doorverwezen te worden naar tal van andere tussenpersonen.

Het verhuren van vastgoed moet een bron van inkomsten vormen, geen oorzaak van vele frustraties of stress. Vandaar dat ons team altijd voor u klaar staat en 24/7 u wenst verder te helpen in het zoeken naar nieuwe opportuniteiten.

Verder hoeft u als investeerder vooral te genieten van uw opbrengsten!

over INVESTSTONE

Waarom gebruik maken
van deze dienst?

resultaatgericht

We streven steeds naar de beste oplossingen voor iedere klant. Door gebruik te maken van onze traditionele investeringsanalyses, kunnen we u steeds een gepersonaliseerd voorstel uitwerken. Hierbij worden opties weggelaten of bepaalde services toegevoegd, zodat er steeds naar een maximaal resultaat gestreefd wordt.

Persoonlijke aanpak

Wij zorgen ervoor dat u minstens twee unieke contactpersonen heeft, waar u steeds bij terecht kunt voor al uw vragen of opmerkingen. Hiermee proberen wij u een optimale en snelle service te garanderen en zorgen we ervoor dat probleemsituaties snel en doeltreffend aangepakt worden.

klant tevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Er wordt altijd gestreefd naar een perfecte begeleiding, waarbij uw wensen of opmerkingen altijd ten harte worden genomen. Heeft u zelf suggesties of zit u met een probleem, dan nodigen wij graag uit op ons kantoor om alles te bespreken rond een kopje koffie.

Maak kennis met
het investstone team