Laat u ADVISEREN
DOOR PROFESSIONALS

Investstone biedt een volledige transparante begeleiding en communicatie
aan van A tot Z. Wij zorgen voor de nodige lokale contactpersonen en
bieden u alle ondersteuning inzake verhuur, fiscaliteit en technisch beheer.

TOTAALBegeleiding op maat
voor uw project

Een investering bij Investstone is niet alleen een investering in vastgoed, maar ook in de aanwezige kennis van het bedrijf. U geniet binnen onze firma van een volledige fiscale begeleiding, waarbij u een antwoord krijgt op al uw vragen over uw onroerende belastingen of indien u uw fiscale situatie wenst te optimaliseren van uw vennootschap.

Wij verlenen u alle hulp bij het inplannen van alle notariële zaken en bij de opstart van uw eerste verhuring. Zo geven wij u advies bij het afsluiten van een brandverzekering (indien gewenst) en verlenen wij u alle kennis omtrent het beheer van de woning. Dit beheer omvat alle contractuele verplichtingen, maandelijkse incassos van de huur en een volledig technisch beheer.

Wenst u zelf uw woning/ grond te verkopen of kent u mensen die hun huis of project wensen op de markt aan te bieden? Dan garanderen wij u een optimale en vlotte service via onze BIV-makelaars.

UW BEGELEIDING
IN REALITEIT?

over INVESTSTONE

Waarom gebruik maken
van deze dienst?

resultaatgericht

We streven steeds naar de beste oplossingen voor iedere klant. Door gebruik te maken van onze traditionele investeringsanalyses, kunnen we u steeds een gepersonaliseerd voorstel uitwerken. Hierbij worden opties weggelaten of bepaalde services toegevoegd, zodat er steeds naar een maximaal resultaat gestreefd wordt.

Persoonlijke aanpak

Wij zorgen ervoor dat u minstens twee unieke contactpersonen heeft, waar u steeds bij terecht kunt voor al uw vragen of opmerkingen. Hiermee proberen wij u een optimale en snelle service te garanderen en zorgen we ervoor dat probleemsituaties snel en doeltreffend aangepakt worden.

klant tevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Er wordt altijd gestreefd naar een perfecte begeleiding, waarbij uw wensen of opmerkingen altijd ten harte worden genomen. Heeft u zelf suggesties of zit u met een probleem, dan nodigen wij graag uit op ons kantoor om alles te bespreken rond een kopje koffie.

Neem Contact op

Sint-Martensplein, Brugge

Tel: +32 495 36 20 31 

Email: info@investstone.be

Adres: Sint-Martensplein, Brugge